Advies & begeleiding 

  bij een plezierige en veilige omgang tussen

hond & kind

Familieprogramma
Het familieprogramma is een trainingsprogramma van drie maanden waarbij veiligheid & plezier voorop staan! Het programma bestaat uit meerdere onderdelen waarbij we werken aan inzicht, het vergroten van kennis en dit vertalen naar gerichte oefeningen passend bij de hond, je gezin, de situatie & je wensen. Na afronding van het programma zul je met meer kennis en vertrouwen je hond & kind(eren) op een veilige en plezierige manier kunnen laten genieten van elkaars gezelschap waarbij jezelf meer kunt ontspannen.

Hoe ziet een familieprogramma eruit?  

  • Drie live- trainingen van ongeveer 1,5 uur bij jullie thuis.
  • Drie momenten waarop je tussen de trainingen de gelegenheid krijgt om video’s in te sturen van de training/interactiemomenten. Door gerichte feedback per mail of eventueel telefonisch, kunnen we snel bijsturen of aanpassen waar nodig, zodat je sneller resultaat zult boeken. Deze worden ingepland tussen de trainingen aan huis.
  • Je ontvangt huiswerkopdrachten om het geleerde in de praktijk te brengen en uitleg van de oefeningen
  • Je ontvangt vragenlijsten die inzicht en richting geven.
  • Je krijgt veel informatie over de opvoeding en gedrag van de hond en de ontwikkelingsfase van je kind(eren) en wat je van ze mag en kan verwachten.
  • Na afronding van het programma is er een telefonische follow up om te horen hoe het gaat en is er gelegenheid om eventuele vragen te stellen.
  • BONUS; je ontvangt toegang tot de onlinetraining ‘De vijf meest voorkomende motivaties’. Hier leer je alles over de vijf meest voorkomende motivaties waarom honden kinderen zouden kunnen bijten, zodat jij zowel je hond als de kinderen in je leven veilig kunt houden.

 

Prijsinformatie
De prijs voor het familieprogramma bedraagt € 798,95
(incl. 21% btw, geen reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Grou, daarbuiten geldt een kilometervergoeding van €0,25 ct per km)

 

 

 

 


 

 

 

 

Klantervaringen
Esmeralda heeft ons uitstekend geholpen met het in goede banen leiden van het contact tussen onze eenjarige zoon en onze Ridgeback. Zodra onze zoon kon kruipen vond de hond het allemaal wat spannend worden en dat gaf spanning. Met Esmeralda hebben we ons probleem helder kunnen bespreken en daarna kwam zei met duidelijke en constructieve manieren om het gedrag van kind en hond aan te pakken. Het resultaat is een ontspannen hond, kind met een beste hondenvriend en relaxte ouders. Iedereen aan te raden als je een ‘klein’ kind en hond hebt!” Niza & Pim